Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ


1. Τρόποι παραγγελίας

     Επίσκεψη στο κεντρικό μας κατάστημα

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να δείτε ότι σας ενδιαφέρει από κοντά και να κάνετε την παραγγελία σας.

     Τηλεφωνική παραγγελία

Τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 2310 220871 για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Η αποστολή της παραγγελίας μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος εντός και εκτός Ελλάδας κατόπιν συνεννόησης.

     Ηλεκτρονική παραγγελία

α)Στείλτε μας την παραγγελία σας με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

β)Ακολουθείστε την διαδικασία της επιλογής των εμπορευμάτων που σας ενδιαφέρουν, συγκεντρώστε τα στο καλάθι αγορών και συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα παραγγελίας με τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε τη παραγγελία σας. Την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν διευκρινήσεις σε ότι αφορά τον τρόπο αποστολής της και τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.

 

2. Τρόποι αποστολής

    Παραλαβή από το κατάστημα Κυρπαγιάννης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

    Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα

Εντός Θεσσαλονίκης, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, με μικρή επιβάρυνση.

    Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Σε περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, παραδίδουμε την παραγγελία σας στη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, εφόσον μπορεί να την παραλάβει από τις εγκαταστάσεις μας.
Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις ακόλουθες μεταφορικές εταιρείες και courier στις οποίες παραδίδονται από εμάς απευθείας :
  α) SEAGULL A.E. για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και τα Νησιά (με συνεργαζόμενα πρακτορεία ή απευθείας αναλόγως την περιοχή)
  β) EXTRA  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για αποστολές σε Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα και Σκιάθο
 γ) SPRINDER ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ για αποστολές σε Θεσ/νίκη, Αλεξάνδρεια, Βέροια, Νάουσα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Αμύνταιο, Φλώρινα, Γρεβενά, Σιάτιστα, Γιαννιτσά, Σκύδρα, Έδεσσα, Αριδαία, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Τύρναβο, Ελασσόνα, Λαγκαδά, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Κουφάλια, Σέρρες, Καβάλα και Δράμα.

    Αποστολή με ταχυμεταφορά (Courier)

Για παραγγελίες μικρού όγκου υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με courier από τις εγκαταστάσεις μας.

 

3. Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Τα έξοδα αποστολής δεν είναι συγκεκριμένα και διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία και υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο και τη ποσότητα των δεμάτων και τον τόπο προορισμού της παραγγελίας σας, από τις μεταφορικές εταιρείες. Σε αυτή τη περίπτωση και για να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής των επιλεγμένων εμπορευμάτων πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας σας, συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας ενημερώσει τηλεφωνικά ή γραπτά σχετικά με την μεταφορική εταιρεία που σας συμφέρει να τα παραλάβετε, τα έξοδα και τον χρόνο παράδοσής τους σε εσάς, σύμφωνα πάντα με τα δρομολόγια της εκάστοτε μεταφορικής.

   Για επιπλέον πληροφορίες για την αποστολή επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop στο τηλέφωνο 2310 220871 ή με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

    Η εταιρεία Κυρπαγιάννης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

4. Παράδοση εμπορευμάτων

    Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα Κυρπαγιάννης, μπορείτε να το κάνετε εντός 24 ωρών από την παραγγελία, εφόσον τα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα. Για είδη «κατόπιν παραγγελίας» η παραλαβή γίνεται μετά από συνεννόηση με κάποιον υπεύθυνο του καταστήματος.

    Στις παραδόσεις στο χώρο σας εντός Θεσσαλονίκης, τα εμπορεύματα παραδίδονται (με μικρή επιβάρυνση) στο πεζοδρόμιο.

    Στις παραδόσεις στο χώρο σας εκτός Θεσσαλονίκης, εφόσον τα είδη είναι διαθέσιμα, οι χρόνοι παράδοσης καθορίζονται από τις εκάστοτε μεταφορικές εταιρείες και τα courier:

- Η εταιρεία μας δεν δεσμεύεται για το χρόνο παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας και δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρείας.

    Σε περίπτωση που τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας.  Θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη μεταφοράς και ακεραιότητας των προϊόντων αυστηρά μέχρι το σημείο που έχει υποδείξει ο πελάτης και το οποίο έχουμε αποδεχθεί σε ότι αφορά τις παραδόσεις εντός πόλεως. Για παραδόσεις εκτός πόλεως, τα εμπορεύματα ελέγχονται από εμάς πριν την παραλαβή τους από τις μεταφορικές εταιρείες.
Επίσης, η εταιρεία ΚΥΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ διατηρεί το δικαίωμα καθυστερημένης αποστολής παραγγελίας ΜΟΝΟ στη περίπτωση μεγάλου φόρτου εργασίας και αφού ενημερωθεί ο αγοραστής γι' αυτό.

 

5. Είδη κατόπιν παραγγελίας

Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σε σχέση με τη διαθεσιμότητά τους, τα Άμεσα Διαθέσιμα και Κατόπιν Παραγγελίας.

Τα «Άμεσα Διαθέσιμα» προϊόντα είναι διαθέσιμα στις αποθήκες της εταιρείας μας, ενώ τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν είναι και θα πρέπει να παραγγελθούν στους προμηθευτές μας και να παραχθούν ειδικά για εσάς.

Ως εκ τούτου για ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται «Κατόπιν Παραγγελίας» ή οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμός εκτός του «24h» που σημαίνει ετοιμοπαράδοτο :

(α)  Θα πρέπει να προκαταβάλετε το 40% της αξίας του, με την οριστικοποίηση της παραγγελίας. Για τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό, δείτε το άρθρο «Προκαταβολή» στο Κεφάλαιο 6. Τρόποι Πληρωμής των Όρων Συναλλαγής της εταιρείας μας.

(β) Το είδος αυτό δεν μπορεί να επιστραφεί, παρά μόνο εάν πρόκειται για αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας (λάθος στην παραγγελία) ή παρουσιάζει κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

Στην περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της εταιρείας μας ή ελαττώματος ενός προϊόντος «Κατόπιν Παραγγελίας», έχετε την δυνατότητα να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσης, με βάση τους όρους που περιγράφονται στο κεφάλαιο 7. Υπαναχώρηση/Επιστροφή Προϊόντος των Όρων Συναλλαγής της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας θα αναλάβει να αντικαταστήσει το λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν «Κατόπιν Παραγγελίας» με το σωστό το συντομότερο δυνατόν, αναλαμβάνοντας τα έξοδα επιστροφής του λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος, όπως επίσης και την αποστολή του νέου σωστού προϊόντος.

Σε περίπτωση που το λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν «Κατόπιν Παραγγελίας» δεν επιστραφεί εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσης, η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του.

Σε ότι αφορά τα "Καλύμματα Λεκάνης - Καπάκια" δεν γίνονται αλλαγές για λόγους υγιεινής!

 

6. Τρόποι πληρωμής

    Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα)

Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 2310 220871.


ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΑΦΟΙ ΚΥΡΠΑΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε.


ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK           IBAN : GR5902602320000510201050044
                                                       Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0232.51.0201050044

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK         IBAN : GR9301407090709002330002468
                                                       Αριθμός Λογαριασμού: 7090 023 300 02468

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΕΘΝΙΚΗ                ΙBAN : GR4901102160000021600320937  
                                                       Αριθμός Λογαριασμού: 216/003209-37

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ                ΙBAN : GR3301722030005203039250825  
                                                       Αριθμός Λογαριασμού: 5203039250825


ΠΡΟΣΟΧΗ : Παρακαλούμε να γίνεται η μεταφορά χρημάτων μεταξύ ίδιας τράπεζας για να φαίνεται άμεσα η πληρωμή σας και να μην υπάρχουν extra χρεώσεις τραπεζών, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επωμίζεστε την ανάλογη προμήθεια για την οποία δεν ευθυνόμαστε και δεν μπορούμε να την συμπεριλάβουμε στο κόστος των προϊόντων μας λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών κοστολογίων που τηρούμε στα εμπορεύματα.


Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

    Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να κάνετε τη πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας ακολουθώντας τις οδηγίες του eshop www.kyrpagiannis.gr.

    Πληρωμή στο κατάστημα Κυρπαγιάννης

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο www.kyrpagiannis.gr και να την εξοφλήσετε στο κατάστημα Κυρπαγιάννης.

Προκαταβολή (αφορά προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας») Σε περίπτωση που επιλέξατε προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας» θα πρέπει να προκαταβάλλετε το 40% της αξίας των προϊόντων.

Αυτό μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και στο κατάστημα Κυρπαγιάννης.
 

7. Επιστροφές/Υπαναχώρηση

Έχετε την υποχρέωση να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε το προϊόν εντός 15 ημερών από την παραλαβή του.  Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 15 ημερών από την παράδοση του, θεωρείται ότι παρελήφθη σε άριστη κατάσταση και η εταιρεία μας μπορεί να μην αποδεχθεί την επιστροφή και αντικατάσταση του.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του στις ακόλουθες περιπτώσεις:

(α) σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες από λάθος μας σας έχει σταλεί άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε.

(β) σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες το προϊόν παρουσιάζει κατασκευαστικό ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

(γ) στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο, υπό τον όρο ότι το προϊόν που αγοράσατε είναι «Άμεσα Διαθέσιμο» και όχι «Κατόπιν Παραγγελίας».  Στα προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως «Κατόπιν Παραγγελίας» η επιστροφή δεν είναι δυνατή.

Στη περίπτωση (α), αφού παραλάβουμε και επιθεωρήσουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, σας αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατόν το σωστό προϊόν, αναλαμβάνοντας κάθε κόστος μεταφοράς, επιστροφής του παλιού και αποστολής του νέου προϊόντος με απαραίτητη προϋπόθεση η παραγγελία να έχει δοθεί γραπτώς. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν.

Στις περιπτώσεις (β) και (γ) έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αλλαγή του προϊόντος με διαφορετικό προϊόν, αναλαμβάνοντας εσείς το μεταφορικό κόστος επιστροφής του, καθώς και το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρες, η συσκευασία του να είναι αυτή με την οποία αγοράστηκε και να είναι και αυτή σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί ελλιπές ή κατεστραμμένο, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μην δεχθεί την επιστροφή του.

Ιδιαίτερα, στη περίπτωση αγοράς πλακιδίων διαλογής, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Τέλος, το προϊόν προς αντικατάσταση πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν κατά την αγορά του (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής).

Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 2310 220871 ή με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 

8. Ακύρωση

    Σε περίπτωση που το προϊόν που θέλετε να ακυρώσετε είναι προϊόν «Άμεσα Διαθέσιμο», και εφόσον δεν έχει γίνει ακόμα η αποστολή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 2310 220871 ή να μας στείλετε email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Σε γενικές γραμμές πρέπει να γνωρίζετε ότι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί τοις μετρητοίς. με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω web banking (και δεν υπάρχουν έξοδα/προμήθεια τράπεζας που επωμίζεται η εταιρεία μας) δύναται να επιστραφεί το σύνολο του ποσού που κατατέθηκε. Στην περίπτωση όμως τραπεζικών εξόδων (δηλαδή πληρωμή μέσω eshop ή μεταφορά χρημάτων όχι μεταξύ ίδιας τράπεζας αντίστοιχης με τις δικές μας), η εταιρεία μας δύναται να σας επιστρέψει μόνο το σύνολο του ποσού που πέρασε στο λογαριασμό μας - πλην των εξόδων της τράπεζας για τα οποία δεν ευθυνόμαστε.

    Σε περίπτωση που το προϊόν που θέλετε να ακυρώσετε είναι προϊόν «Κατόπιν Παραγγελίας» τότε η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα (α) να σας ζητήσει αποζημίωση, το ποσό της οποίας καθορίζεται από την εμπορευσιμότητα του προϊόντος και (β) να συμψηφίζει την απαίτησή της αυτή ολικά ή μερικά με την προκαταβολή που έχετε ήδη καταβάλει.

•    Σε περίπτωση που έχει ήδη αποσταλεί το προϊόν που παραγγείλατε, δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του για κανέναν λόγο.

 

9. Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.kyrpagiannis.gr είναι πιθανό για διεκπεραίωση των παραγγελιών σας να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε για οποιοδήποτε λόγο στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.kyrpagiannis.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, και δεν χορηγούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

Στα προσωπικά σας δεδομένα πρόσβαση έχουν μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της εταιρείας Κυρπαγιάννης. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που απεικονίζονται στο site ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν γίνεται στην πραγματικότητα. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές και τις φωτογραφίες των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση εφόσον δεν έχει οριστικοποιηθεί η παραγγελία του πελάτη.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ : πρωϊ 8.00-14.30
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : πρωϊ 8.00-14.30 & απόγευμα 17.00-20.00