1152

43 χρόνια εμπειρίας στα είδη υγιεινής!

Η εταιρεία Κυρπαγιάννης ιδρύθηκε το 1979 με έδρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον Κυρπαγιάννη Κωνσταντίνο, έχοντας ως πρωταρχικό αντικείμενό της την παροχή υπηρεσιών στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και την εμπορία των υδραυλικών ειδών.

Πολύ σύντομα και παράλληλα με τα υδραυλικά είδη, προστέθηκαν στη γκάμα μας τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια και, αργότερα, επεκταθήκαμε στο χώρο της παραγωγής επίπλων μπάνιου και κουζίνας.

Σκεπτόμενοι, πάντα, τις ανάγκες της αγοράς για μεγαλύτερη ποικιλία πάνω στις βασικές κατηγορίες της εταιρείας μας, το 1987 μπήκαμε για 1η φορά στο χώρο των εισαγωγών, θέλοντας να ικανοποιήσουμε το αγοραστικό κοινό με νέα μοντέλα και με ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων!

Πλούσια γκάμα προϊόντων, για την απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεών σας!

Φτάνοντας στο 2018 και μετά από 39 χρόνια πετυχημένης πορείας στο χώρο αυτό, περνώντας στη 2η γενιά πλέον, στην ΑΦΟΙ ΚΥΡΠΑΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε., οι δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι, αποκλειστικά και μόνο, η εισαγωγή προϊόντων από τα πιο γνωστά εργοστάσια όλου του κόσμου και η εμπορία τους.

Σήμερα, στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημά μας, μετά από 43 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ειδών υγιεινής, θα βρείτε επιπλέον κατηγορίες προϊόντων, όπως είναι τα υαλότουβλα, τα πυρότουβλα και οι διακοσμητικές ψηφίδες!

Η συνεχής εισαγωγική δραστηριότητά μας τα τελευταία 36 χρόνια, σε συνδυασμό με την κατοχή αξιόλογης αποθήκης 5.000m2 στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και με το 90% των προϊόντων μας να είναι ετοιμοπαράδοτα μάς έχει επιτρέψει να παρέχουμε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο την εξυπηρέτηση και το σεβασμό των αναγκών του αγοραστικού κοινού!

Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας μας, ΑΦΟΙ ΚΥΡΠΑΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε., είναι η σταθερή και ανοδική πορεία της, η οποία οφείλεται στην πώληση αρίστης ποιότητας προϊόντων σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ