Τρόποι πληρωμής

• Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα).

Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με e-mail στο info@kyrpagiannis.gr ή επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Πωλητή e-shop της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 2310 220871.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΑΦΟΙ ΚΥΡΠΑΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN: GR5902602320000510201050044
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0232.51.0201050044

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ               

ΙBAN: GR4901102160000021600320937  
Αριθμός Λογαριασμού: 216/003209-37

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ               

ΙBAN: GR3301722030005203039250825  
Αριθμός Λογαριασμού: 5203039250825

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε να γίνεται η μεταφορά χρημάτων μεταξύ ίδιας τράπεζας για να φαίνεται άμεσα η πληρωμή σας και να μην υπάρχουν extra χρεώσεις τραπεζών, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επωμίζεστε την ανάλογη προμήθεια για την οποία δεν ευθυνόμαστε και δεν μπορούμε να τη συμπεριλάβουμε στο κόστος των προϊόντων μας, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών κοστολογίων που τηρούμε στα εμπορεύματα.

Αν χρησιμοποιείτε web banking, μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης με e-mail στη διεύθυνση info@kyrpagiannis.gr.

• Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας, ακολουθώντας τις οδηγίες του e-shop www.kyrpagiannis.gr.

• Πληρωμή στο κατάστημα Κυρπαγιάννης

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο www.kyrpagiannis.gr και να την εξοφλήσετε στο κατάστημα Κυρπαγιάννης.

 

Προκαταβολή (αφορά προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας»). Σε περίπτωση που επιλέξατε προϊόντα «Κατόπιν Παραγγελίας», θα πρέπει να προκαταβάλετε το 50% της αξίας των προϊόντων.

Αυτό μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και στο κατάστημα Κυρπαγιάννης.

Τρόποι αποστολής

• Παραλαβή από το κατάστημα Κυρπαγιάννης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

• Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα

Εντός Θεσσαλονίκης, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, με μικρή επιβάρυνση σε κάποιες περιπτώσεις.

• Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Σε περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, παραδίδουμε την παραγγελία σας στη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, εφόσον μπορεί να την παραλάβει από τις εγκαταστάσεις μας.

Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις ακόλουθες μεταφορικές εταιρείες και courier στις οποίες παραδίδονται από εμάς απευθείας:
  α) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ για αποστολές σε όλη την Αττική, Χαλκιδική και Θάσο (με συνεργαζόμενα πρακτορεία ή απευθείας ανάλογα με την περιοχή).
  β) EXTRA ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για αποστολές σε Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα και Σκιάθο.
  γ) SPRINDER ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ για αποστολές σε Θεσ/νίκη, Αλεξάνδρεια, Βέροια, Νάουσα, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Αμύνταιο, Φλώρινα, Γρεβενά, Σιάτιστα, Γιαννιτσά, Σκύδρα, Έδεσσα, Αριδαία, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Τύρναβο, Ελασσόνα, Λαγκαδά, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Κουφάλια, Σέρρες, Καβάλα και Δράμα.
 δ) ΑΧΑΪΚΗ για αποστολές σε νομό Αχαϊας – Κορινθίας – Ηλείας (απευθείας ή με συνεργαζόμενα πρακτορεία).

• Αποστολή με ταχυμεταφορά (Courier)

Για παραγγελίες μικρού όγκου, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με courier από τις εγκαταστάσεις μας.


*** Ο υπολογισμός της χρέωσης των μεταφορικών ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στο ποσό που αναγράφεται κατά την παραγγελία. Κάποιος εκπρόσωπος του καταστήματος θα σας ενημερώσει μέσω e-mail ή τηλεφώνου για το κόστος των μεταφορικών, αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία.